Over ons

Informatie over uitvaart voordeel

De oprichters

Onderstaand krijgt u meer informatie over Uitvaart Voordeel en de oprichters. Uitvaart Voordeel is opgericht door twee passievolle begrafenisondernemers met een voorliefde voor het uitvaartvak. In ons vak komen wij héél veel mensen tegen die niet of niet goed verzekerd zijn. Hierdoor moeten de nabestaanden opdraaien voor de kosten. Niet iedereen heeft het geld liggen, denk aan +/-  €7000, om de uitvaartkosten te betalen. Dat kan anders dachten wij!

Omdat wij weten dat dit geen kleine kostenpost is. En de wet op de lijkbezorging wel toegepast moet worden, hebben wij 6 pakketten ontwikkeld. Zo komt u niet voor  hoge kosten te staan. Maar voldoet u wel aan de wettelijke eis.

Wilt u afwijken van deze pakketten dan kan dat uiteraard. Wij adviseren u dan contact op te nemen met uitvaartondernemer gericht op persoonlijke uitvaarten. Uiteindelijk is het uw dierbare. Wij zijn er om u volledig te ontlasten en aan uw wensen gehoor te geven.

Contact bij overlijden

De organisatie

Een goedkope uitvaart met een betrokken uitvaartplanner hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Daar zijn wij bij Uitvaart Voordeel van overtuigd!

Door het samenstellen van 6 pakketten kunnen we een mooi afscheid regelen. Heeft nog andere wensen dan staan wij daar uiteraard voor open.

Door één van onze pakketten te kiezen. Heeft u een hoge dienstverlening en een goedkope uitvaart

Ons team bestaat uit experts en uitvaartverzorgers die respectvol met uw wensen aan het werk gaan. Weet u niet welk pakket het beste bij u aansluit. Neem dan contact met ons op. Er staat altijd een uitvaartverzorger voor u klaar om u van advies te voorzien.

Uitvaart Voordeel werkt transparant.

Bij Uitvaart Voordeel weet u vooraf wat de uitvaartkosten zullen zijn. Heeft u extra wensen dan wordt daar rekening mee gehouden. En u weet vooraf wat de  extra kosten zullen zijn.

Onze uitvaartplanner zal gedurende de uitvaartweek contact met u onderhouden. Zo heeft u nooit onaangename verrassingen achteraf. Ook dat is één van de uitgangspunten van onze oprichters.

De oprichters willen iedereen een waardig afscheid geven. Ook de mensen met een kleiner budget.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden? Uitvaart Voordeel is 24-uur bereikbaar op 085 0250 104 of mail naar info@uitvaart-voordeel.nl

Waarom Uitvaart Voordeel?

  • Doordat wij veel in eigen beheer houden, kunnen wij u een aantrekkelijke prijs garanderen.
  • U houdt de touwtjes in handen. Dus zoveel persoonlijke en professionele ondersteuning als u wenst.
  • U kan altijd bij ons terecht. Het maakt niet uit waar u verzekerd bent. Wij helpen u verder.
  • Heeft u geen verzekering. Dan heeft u toch voor een hele lage prijs een waardig afscheid.
  • Doordat wij onze krachten gebundeld hebben, hebben wij jarenlange expertise met creatieve oplossingen.
  • Altijd een uitvaartverzorger bij u in de buurt.
  • Uitvaart Voordeel staat voor iedereen klaar, ongeacht uw geloofsovertuiging.
  • Waardig en respectvol afscheid tegen een vaste lage prijs.
  • Wij zijn een landelijke organisatie en staan 24/7 voor u klaar.
  • Bij ons wordt u gehoord. Wij nemen uw zorgen over de uitvaart uit handen.