Veelgestelde vragen

Wat moet ik regelen voor een uitvaart?

U hoeft niks te regelen. De uitvaartplanner van Uitvaart voordeel zorgt ervoor dat er aan alle wettelijke formaliteiten is voldaan. En zorgt ervoor dat al het overige regelwerk uit handen wordt genomen.

Hoe weet ik welke uitvaart het beste bij mijn wensen past?

Onder het kopje crematiepakketten en begrafenispakketten bieden we voor beide mogelijkheden 3 pakketten aan. Wij snappen dat door de emotie een keuze maken erg lastig is. Vraag gerust om advies bij onze uitvaartplanner/ uitvaartverzorger.

Kan Uitvaart Voordeel ook het thuis opbaren en verzorgen regelen?

Natuurlijk kan dat! Ons team bestaat uit specialisten die de verzorging en de thuisopbaring voor u in orde maken.

Wanneer en bij wie moet ik een overlijden melden?

Zodra de arts is geweest, belt u ons op telefoonnummer: 085 0250 104 . Wij zorgen ervoor dat de melding bij de juiste instanties terecht komt. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar.

Kan ik nu al mijn voorkeur vastleggen, om mijn nabestaanden te ontslasten?

Via “uitvaart aanvragen” mag u vooraf uw gegevens aan ons doorgeven. U ontvangt gratis een kopie van uw vastgelegde wensen. Vergeet daarbij niet om ook uw nabestaanden het formulier te geven zodat zij weten wie zij moeten bellen. Op het moment dat u (onverwachts) komt te overlijden, weten uw nabestaanden wat er geregeld moet worden.

Hoe kan het dat de tarieven van Uitvaart Voordeel zo laag zijn?

Wij houden héél veel in eigen beheer. Daarnaast werken wij samen met een aantal lokale uitvaartondernemers. Doordat wij goede afspraken hebben gemaakt en geen dure panden huren, kunnen wij de kosten zo laag mogelijk te houden.

Ik heb ergens een uitvaartverzekering, kan ik alsnog gebruik maken van jullie diensten?

Dat is geen enkel probleem. U bent vrij in de keuze van uw uitvaartondernemer. Uitvaart voordeel neemt bij overlijden contact op met uw verzekeraar en wikkelt alles netjes voor u af.

Ik ben mijn polis kwijt, wat nu?

Geen paniek! Wij gaan voor u opzoek. Door onze deskundigheid kunnen wij 9 van de 10 de boven tafel ‘toveren’.  Ook als u niet zeker weet waar u verzekerd bent.

Ik wil begraven worden, kan dat?

Uiteraard is dat mogelijk. Kijk onder het kopje begrafenispakketten voor de 3 vaste mogelijkheden. Wijkt uw wens af dan bent u uiteraard vrij om daar input aan te geven.

Contact bij overlijden